ArtTable ontvangst vernieuwd Museum Arnhem

Categorie: Community // We bezoeken het vernieuwde Museum Arnhem. De middag wordt geopend door directeur Saskia Bak en curator Manon Braat vertelt over de tentoonstelling Ten minste houdbaar tot.

Unseen Photo Fair: Talk & Drinks

Westergasfabriek

Tijdens de Unseen Photo Fair in Amsterdam ontmoeten we elkaar in de Meijburg Lounge voor een drankje en een talk van Willemijn van der Zwaan, curator van Fotomuseum Den Haag.

Members Invite: Moving Stories

Museum Het Valkhof Kelfkensbos 59, Nijmegen

ArtTable-leden Hedwig Saam en Marie Stel nodigen je uit voor een bezoek aan de tentoonstelling Moving Stories. Om 15.00 u geeft conservator moderne en hedendaagse kunst Marie Stel een rondleiding. Een van de deelnemende kunstenaars zal daar bij aansluiten. Om 16.30 u praten we na onder het genot van een hapje en een drankje in het museumcafé.

ArtTable Special: Empowering Voices in de praktijk

CBK Zuidoost

In samenwerking met CBK Zuidoost organiseren we een bezoek aan de tentoonstelling The Third Dimension, een solotentoonstelling met bestaand en nieuw werk van patricia kaersenhout, samengesteld door curator Renske de Jong in de tijdelijke expositieruimte SHEBANG.

PAN: Panel Women & Tech

Tijdens deze talk op het PAN Podium, georganiseerd in samenwerking met Amsterdam Art, spreken we met de oprichter van Nxt Museum, Merel van Helsdingen, en gallery manager Anne de Jong van Upstream Gallery over new media art in de kunstwereld.

Opening tickets: Springboard Art Fair

Werkspoorkathedraal, Utrecht

ArtTable mag 10 kaarten voor de opening van eenmalige kunstbeurs Springboard Art Fair weggeven aan haar leden! Tijdens Springboard Art Fair, een eenmalige, experimentele kunstbeurs in de Utrechtse Werkspoorkathedraal, krijgen […]

Opening Tickets en borrel: UNSEEN

Westergasfabriek

Ben je benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen omtrent fotografie? ArtTable organiseert dit jaar een borrel met een drankje aan de bar tijdens de opening. We treffen elkaar in de Meijburg […]