Agenda

Opening tickets: Springboard Art Fair

Opening tickets: Springboard Art Fair

ArtTable mag 10 kaarten voor de opening van eenmalige kunstbeurs Springboard Art Fair weggeven aan haar leden!

Tijdens Springboard Art Fair, een eenmalige, experimentele kunstbeurs in de Utrechtse Werkspoorkathedraal, krijgen ruim 100 kunstenaars die in coronatijd (2019-2021) afstudeerden een kans om zich te profileren en hun werk te verkopen. Alumni van vrijwel alle Nederlandse kunstacademies komen samen voor een grote groepsmanifestatie. De kunstenaars presenteren hun eigen werk, variërend van schilderkunst tot fotografie en van nieuwe media tot performancekunst, in presentaties die zij zelf vormgeven.

De deelnemend kunstenaars zijn door 21 coaches zorgvuldig geselecteerd op basis van hun profielen op het nieuwe digitale platform The Pool. De coaches begeleiden ieder een groep van vijf kunstenaars naar een gezamenlijke presentatie op Springboard Art Fair. Onder de coaches zijn ArtTable-leden Nina Folkersma en Sanne Luteijn en bestuursleden Nienke van der Wal en Marie Stel.

Wil jij gebruik maken van dit aanbod en op 8 juni as van 16.00 en 21.00 uur de beurs bezoeken? Voor kaarten kun je mailen naar post@arttablenederland.nl. De eerste tien reacties ontvangen per mail een uitnodiging.