ArtTable leden

Nieuw programma: Table for Two: Leer van elkaars perspectieven, ervaringen en kennis

Op de Algemene Leden Vergadering van 11 mei werd het nieuwe ArtTable programma geïntroduceerd: Table for Two. Dit initiatief is gestart door Elisah van den Bergh, en is vanuit het ArtTable bestuur opgepakt en begeleid door Ama Koranteng – Kumi. Later sloot ook Lille Witsen Elias aan met wie Elisah de pilotfase van dit programma verder zal begeleiden.

Wat is het idee?

Samen met een ander ArtTable-lid sparren en ervaringen delen om van elkaar te leren. Denk aan onderwerpen als: Welke bestuursfuncties dragen bij aan mijn carrière? Hoe zet ik social media professioneel in? Hoe presenteer ik mezelf in mijn ondernemerschap? Alles is mogelijk: je versterkt elkaar, bent een klankbord en een veilige haven.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek door te reageren op deze mail vóór 1 juni (dat is dan tevens de eerste pilot ronde). Zet in de e-mail je telefoonnummer en benoem eventueel een geschikt belmoment. We bellen je om je vragen te beantwoorden, en een korte vragenlijst door te nemen. Je wordt binnen twee weken gebeld door één van de makelaars.

Twee makelaars, Lille Witsen Elias en Elisah van den Bergh, vertellen je vervolgens in een één-op-één gesprek alles wat je wilt weten over dit nieuwe programma en zullen aan de hand van een vragenlijst een match voor je zoeken binnen de overige aanmeldingen vanuit ArtTableNederland. De inhoud van de ontmoetingen en frequentie bepaal je samen. Na 3 maanden evalueren we dit programma.

“ArtTableNederland is een professionele, dynamische netwerkorganisatie van deskundige vrouwen in de beeldende kunst. We richten ons op het delen van onze kennis en ervaring en het stimuleren van de carrières van vrouwen in alle stadia van hun loopbaan. Wij hechten aan het kwalitatieve karakter van ons netwerk en staan daarnaast open voor jonge beloftevolle vrouwen die aan het begin van hun carrière staan.”