Members Invite

Het bestuur van ArtTable organiseert ieder jaar een aantal programma’s. Daarnaast organiseren leden zelf ook programma’s. 
ArtTable Nederland nodigt haar leden van harte uit zelf programma’s aan te bieden aan andere leden in het kader van de Members invite-serie. Denk hierbij aan een rondleiding door eigen tentoonstelling of een preview voor de opening voor ArtTable leden. Deze Members Invite programma’s zijn een goede manier om elkaar beter te leren kennen binnen de eigen instellingen. Om dit te vergemakkelijken wordt er gewerkt met een formulier hieronder. Nadat deze volledig is ingevuld, wordt het bekeken door het bestuur van ArtTable. Het ArtTable bestuur toetst deze programma’s wel op de doelstellingen, maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van- en de opkomst bij de programma’s. Het programma wordt gedeeld in de nieuwsbrief en op de website en social media. In het verleden hebben al veel mooie evenementen op deze manier plaatsgevonden. 

 

Wil je een Members Invite programma organiseren?

Door het formulier hieronder in te vullen kan je een voorstel doen voor een Members Invite programma. Het bestuur zal je voorstel bespreken en een reactie geven.