Lidmaatschap

Voor wie is ArtTable?

ArtTable Nederland is een vereniging voor vrouwelijke en non-binaire kunstprofessionals. We staan voor een divers netwerk van kunstprofessionals, die het veld samen verrijken. ArtTable is er voor professionals in de beeldende kunst, vormgeving en erfgoed. Professionals zijn werkzaam bij bedrijfscollecties, fondsen, galeries, media, musea en presentatie-instellingen, onderwijs, overheid, privécollecties en als zelfstandigen. Daarnaast nodigen we nadrukkelijk startende vrouwen uit om als introducé kennis te maken met het ArtTable netwerk. ArtTable onderschrijft de code diversiteit en inclusie.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van ArtTable loopt per kalenderjaar en kost 175 euro. Voor leden die later instromen in het jaar hebben we de volgende richtlijn:

  • Word je lid tussen 1 jan en 1 juni? Dan betaal je het volledige lidmaatschap.
  • Word je lid tussen 1 juni en 30 september? Dan betaal je 50% van de kosten.
  • Word je lid tussen 1 oktober en 31 december? Dan betaal je 30%. Daarnaast ontvang je direct een factuur voor het lidmaatschap van het komend jaar. 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd om lid te worden? Bij het toelaten van nieuwe leden hanteren we vier criteria. Voldoe je aan deze toelatingseisen, dan heten we je graag welkom als lid! 

 1. Vrouwen (iedereen die zich als vrouw of non-binair identificeert) die aantoonbaar professioneel werkzaam zijn in de beeldende kunst,  vormgeving en erfgoed sector, in dienst van een organisatie of als zelfstandige. Studenten vallen niet onder de doelgroep van ArtTable.
 2. Professionals werkzaam in ten minste één van de volgende disciplines binnen de sectoren beeldende kunst, vormgeving en erfgoed: zelfstandigen, privécollecties, kunsteducatie, musea en presentatie-instellingen, media, galeries, fondsen, bedrijfscollecties, en op beleidsmatig niveau in het kunstvakonderwijs. 
 3. ArtTable is een netwerk voor kunstprofessionals, niet voor kunstenaars. In gevallen waarbij een kandidaat-lid zowel als kunstenaar als als kunstprofessional werkzaam is, dient het zwaartepunt binnen de praktijk bij het werk als kunstprofessional te liggen. 
 4. Leden van ArtTable dienen zich te houden aan de Code of Conduct.

 

Inschrijfformulier

Herken je je in de bovenstaande toelatingseisen en lijkt het je interessant om lid te worden?

Je kunt je aanmelden door een inschrijfformulier hieronder in te vullen en je cv te uploaden. De bestuur bekijkt je aanmelding en kijkt of je past bij ArtTable. Daarna krijg je van de Community Manager reactie met betrekking tot je lidmaatschap.

  Contactgegevens

  Naam*

  Titel*

  Beroep/instelling*

   

  Factuuradres

  Straat & nummer

  Postcode

  Plaats

  Telefoonnummer

  E-mailadres*

   

  Waar wil jij je post ontvangen?

  ThuisWerk

  Is dit hetzelfde als je factuur adres?

  JaNee, namelijk

   

  Mijn voorkeur gaat uit naar activiteiten zoals:

  Ken je iemand die lid is van ArtTableNederland? Zo ja, wie?

   

  Voeg je CV toe

   

  Social media

  Voor onze social media ontvangen we graag een korte introductie (ongeveer 5-10 zinnen)

  En een foto van jou:

   

  Facturatie
  ArtTable werkt waar kan met automatische incasso. Zakelijk leden krijgen een factuur. Wil je via automatische incasso betalen (na goedkeuring van je lidmaatschap)?

   

   

  Indien je per automatische incasso wil betalen, graag IBAN en naam invullen.
  naam:  

  IBAN:  

   

  Als je in aanmerking wilt komen voor een aspirant lidmaatschap (voor de max. duur van 1 jaar), neem dan contact op met de penningmeester via post@arttablenederland.nl.