Agenda

Diversify! Leesclub 2.5

Diversify! Leesclub 2.5

In de context van het vijftienjarig jubileum organiseert ArtTable een leesclub in het kader van het thema Diversify! In December 2020 is de tweede editie van de ArtTable leesclub van start gegaan.
Het programma omvat teksten van verschillende auteurs en biedt gelegenheid om kennis te maken met uiteenlopende invalshoeken op het debat rondom dekolonisatie, diversiteit en globalisering.De opzet van de leesclub is laagdrempelig en het is geen lezing of educatief programma, maar een gezamenlijke verkenning van deze onderwerpen. Voorkennis is dus niet vereist, nieuwsgierigheid en een open blik zijn zeker welkom. ArtTable lid Alexandra Landré stelt het programma samen en begeleidt de gesprekken.

Na het inspirerende symposium gaat deze laatste leesclubavond over een case study en een aantal vragen. Een goed speculatief scenario om de vragen te toesten die wij in de praktijk tegenkomen en hoe je hiermee kan omgaan, een oefening binnen de vertrouwelijke kring.

De leesclub vindt online plaats en er is plek voor maximaal 8 deelnemers. Na aanmelding ontvangen de deelnemers uitgebreide inhoudelijke en praktische informatie.