Agenda

GEANNULEERD – Amsterdam Art Week Talks: Women & Tech en Collecting & Diversity

GEANNULEERD – Amsterdam Art Week Talks: Women & Tech en Collecting & Diversity

Wegens omstandigheden hebben Amsterdam Art, Art TableNL, YCC en Equals besloten om de Amsterdam Art talks te verplaatsen naar september 2022 tijdens e opening van het galerieseizoen. Houdt te website in de gaten voor meer informatie!

 

Categorie: Empowerment

Amsterdam Art Week Talks presenteert in samenwerking met ArtTable Nederland en Young Collectors Circle twee rondetafelgesprekken, elk gericht op verschillende actuele onderwerpen in de hedendaagse kunst: Women & Tech en Collecting & Diversity.

Tijdens de eerste talk bespreken we de mogelijkheden van tech in de kunstwereld. We zullen dit benaderen vanuit het perspectief van de maker en van de kunstinstelling. Ook nodigen we EQUALS, voorheen bekend als We-Rise, een organisatie die zich inzet voor gelijkheid en diversiteit in tech in Amsterdam, uit om deel te nemen aan het gesprek. Hier zullen we bespreken wat de hedendaagse kunstsector kan leren van hun kennis en perspectief rondom diversiteit in tech.

In het tweede rondetafelgesprek zullen we onderzoeken hoe kunstinstellingen, galeries en privé-verzamelaars diversiteit actief kunnen aanpakken in hun collectie- en tentoonstellingsbeleid, en hoe de verschillende spelers in het veld van de hedendaagse kunst kunnen bijdragen aan een meer inclusieve vertegenwoordiging van kunstenaars in het algemeen.

Schrijf je in via Eventbrite met Promocode:  ArtTable