In Conversation with: Kamini Sawhney

Categorie: Advocacy // Tijdens deze online bijeenkomst uit de reeks Conversation with… ontmoeten we Kamini Sawhney, founding director van het nieuwe Museum of Art and Photography in Bengalore, India. ArtTable-bestuurslid Nienke van der Wal spreekt haar over haar visie op de rol van musea en het inbedden van het Museum of Art and Photography in de lokale communities waartoe deze nieuwe instelling zich verhoudt.

Van de leden Voor de leden: COME ALIVE

Categorie: Empowerment // ArtTable-lid Ine Gevers nodigt je uit voor COME ALIVE, een grootschalige ervaringstentoonstelling over erotiek als levenskracht.

TEFAF Maastricht: tickets & borrel 

Categorie: Community // Voor de leden van ArtTable zijn er tickets beschikbaar voor TEFAF Maastricht op 25 juni. Vanaf 14.00 uur is het mogelijk de beurs te bezoeken. Om 16.00 uur ontmoeten we elkaar voor de borrel.

Meet the Members: Nynke de Haan & Liv Vaisberg

Categorie: Community // Tijdens deze online bijeenkomst uit de Meet the Members-serie maken we kennis met twee vrouwen die recent lid zijn geworden van ArtTable: Nynke de Haan en Liv Vaisberg. 

ArtTable ontvangst vernieuwd Museum Arnhem

Categorie: Community // We bezoeken het vernieuwde Museum Arnhem. De middag wordt geopend door directeur Saskia Bak en curator Manon Braat vertelt over de tentoonstelling Ten minste houdbaar tot.

Unseen Photo Fair: Talk & Drinks

Westergasfabriek

Tijdens de Unseen Photo Fair in Amsterdam ontmoeten we elkaar in de Meijburg Lounge voor een drankje en een talk van Willemijn van der Zwaan, curator van Fotomuseum Den Haag.

Van de leden Voor de leden: Moving Stories

Museum Het Valkhof Kelfkensbos 59, Nijmegen

ArtTable-leden Hedwig Saam en Marie Stel nodigen je uit voor een bezoek aan de tentoonstelling Moving Stories. Om 15.00 u geeft conservator moderne en hedendaagse kunst Marie Stel een rondleiding. Een van de deelnemende kunstenaars zal daar bij aansluiten. Om 16.30 u praten we na onder het genot van een hapje en een drankje in het museumcafé.

ArtTable Special: Empowering Voices in de praktijk

CBK Zuidoost

In samenwerking met CBK Zuidoost organiseren we een bezoek aan de tentoonstelling The Third Dimension, een solotentoonstelling met bestaand en nieuw werk van patricia kaersenhout, samengesteld door curator Renske de Jong in de tijdelijke expositieruimte SHEBANG.

PAN: Panel Women & Tech

Tijdens deze talk op het PAN Podium, georganiseerd in samenwerking met Amsterdam Art, spreken we met de oprichter van Nxt Museum, Merel van Helsdingen, en gallery manager Anne de Jong van Upstream Gallery over new media art in de kunstwereld.