Agenda

Diversify! Bezoek aan het Hem

Diversify! Bezoek aan het Hem

In het kader van het Diversify! programma dat plaatsvindt in aanloop naar het jubileum in 2020, organiseert bestuurslid Marieke Wiegel dit bezoek aan Het HEM.

In de aanloop naar het 15-jarig jubileum van ArtTable Nederland in 2020 geeft het bestuur invulling aan het thema ‘culturele diversiteit / inclusiviteit’ door middel van een programmareeks van bijeenkomsten, lezingen en discussies waarmee het jubileum inhoudelijk wordt voorbereid. Ieder bestuurslid neemt de organisatie van een dergelijke bijeenkomst op zich. Dit programma is deel vijf uit de reeks.

Deze bijeenkomst staat in het kader van ‘Diversify! Geef ruimte aan een divers en open aanbod en ga zo de dialoog aan met nieuwe en andere doelgroepen’.
Directeur Kim Tuin zal vertellen over hoe Het Hem tot stand is gekomen en wat de uitgangspunten zijn voor deze nieuwe plek voor eigentijdse cultuur, gevolgd door een open gesprek over de programmering van Het Hem, de samenwerking met de gastcuratoren en de lokale inbedding van deze nieuwe plek voor eigentijdse cultuur. In aanwezigheid van Nicolás Jaar (onder voorbehoud)
Na afloop is er gelegenheid om de tentoonstelling te bezoeken en wordt de middag afgesloten met een gezamenlijk diner op eigen kosten.
Lees hier de column geschreven door Marieke Wiegel

foto credits